Proiect vândut integral.

Grija pentru detaliu și calitatea germană le vei regăsi în felul în care am construit și în finisajele clădirii.

Când ajungi acasă, vei fi întâmpinat de un hol generos și o casă a scărilor spațioasă în care ai loc să-ți pui bicicleta. Scara e suficient de lată pentru a putea transporta mobilier fără probleme. Vei intra printr-o ușă care îți oferă siguranță maximă. Camerele mai înalte și pereții liberi – pentru că încălzirea e montată în pardoseală – amplifică senzația de spațiu în interiorul apartamentelor. Poți păși pe balcon sau terasă în aerul curat dat de apropierea pădurii Tâmpei printr-o ușă glisantă cu deschidere generoasă care îți aduce atmosfera muntelui în casă. Iar finisajele și dotările premium asigură confort și ergonomie pentru o calitate superioară a locuirii.   

Sistem constructiv

Zidurile sunt realizate cu cărămidă Porotherm de la Wienerberger cu nut și feder de cea mai bună calitate.

Folosim sistem de termoizolație cu vată minerală de 15 cm de la Baumit.

Terasele sunt hidroizolate cu Bauder.

Instalații Termice

Încălzirea din pardoseală provine de la renumitul producător Rehau, cu termostat inteligent în fiecare cameră, cu centrală termică individuală în condensație Vitodens 100 (Viessmann).

Instalații Sanitare

Obiectele sanitare sunt din gama Subway 2.0 a renumitului producător Villeroy & Boch. Căzile și cădițele din oțel-titan, extrem de rezistente - un standard în proiectele de calitate din Germania,- sunt produse de firma Bette. Pentru sifoane am ales modelul de top al producătorului austriac HL . Bateriile de baie, cadă, duș și bidet sunt calitate ”made in Germany” de firma Dornbracht .

Finisaje

Parchetul triplu stratificat este furnizat de către firma suedeză Kährs, producător de tradiție cu o experiență de peste 160 de ani.

Iluminatul în spațiile comune și iluminatul arhitectural este asigurat de firma Steinel, lider german în domeniul iluminatului intelligent și al producției de lămpi LED cu senzori de mișcare.

Glafurile interioare ale ferestrelor sunt din piatră naturală Vratsa pentru eleganță și naturalețe.

 

Balustrada de fag din casa scării conferă siguranță și căldură spațiului comun.

Balcoane și terase

Balcoanele și terasele vor avea pardoseală din gresie Villeroy & Boch special concepută pentru spații exterioare.

Uși

Ușa de intrare, produsă de firma germană Biffar, este una dintre cele mai sigure uși de pe piata mondială, având nivelul de siguranță RC2 (mai multe informații aici). Lățimea ușilor este conform standardului DIN 18024-2 care permite accesul cu scaun cu rotile (lățime utilă de 900 mm).

Ușile de interior sunt livrate de Pinum.

TÂMPLĂRIE

Unde facem economie? Doar la consumul energetic.

Am optat pentru gama superioară SYNEGO a producătorului de profile german Rehau. Vedeți toate avantajele gamei SYNEGO în broșura disponibilă aici.